ponedeljek, 12. junij 2017

Vroče je

Ležim na trebuhu, brez mikice, samo hlačke. Ti pod tušem. Za tuš z mano, bo še dovolj časa, imej svojih pet minut, si mislim. 
Na trebuhu ležim, ker naivno mislim, da je to dovolj varno. Da se ne bo nič zgodilo, da bova zaspala vsak na svojem koncu postelje. O ti lažnivka! 
Rada bi le, da se prvi poljubi zgodijo na vratu, hrbtu, da se mi ne odpelje popolnoma takoj, ko boš jezik po bradavičkah sprehajal.

Prideš iz kopalnice, pogledam proti tebi, smeješ se (le kaj si delal in premišljeval pod tušem) in v smehu rečeš, no, zdaj sva pa oba pripravljena na spanje. 
Mhm, oba veva, da spanja še ne bo kmalu.

Usedeš se na rob postelje, vprašaš kaj gledam. Leva roka mi podpira glavo, nekaj zamomljam, ti pa me tako mimogrede poljubiš. A nisi rekel, da greva spat?

Odpreš hladilnik, menda si žejen. Lačen tudi? Odpreš si vodo, narediš par požirkov. Prepričana sem, da čutiš kako spremljam vsak tvoj gib in mi oči nosi po tebi. 
Ja seveda sem že prej, ko ti iz kopalnice, v sekundi ošinila tudi tisto kar je še skrito mojim očem. In pogoltnila slino tako kot jo tudi zdaj. Ma čutim tisto znano dogajanje v joškicah, ki se začne vsakič ko si te zaželim. 

Nimam časa za premišljevanje o tem, ker ti nagajivec zliješ nekaj vode po mojem hrbtu. Mrzla je in še preden ti uspem reči, da bo postelja mokra, ti svoj jezik na moj hrbet. Fak, kako me butne! Ližeš tiste kaplje, ližeš mene in vprašaš hej, kako si? Pacek, ko prav dobro veš kako sem ker slišiš moje dihanje, ki se samo stopnjuje ko ti meni poljube po vratu. 
Na uho spet pride tvoj daj, povej kaj si želiš. Vsega! In tvoja roka takrat pod hlačke in zagrabiš ritnico, levo, desno? Ne vem, jo gneteš, paše mi to. No daj povej, si želiš da te pofukam? Si želiš tega danes? Ja želim si! Želim! HOČEM te!

Ostanem brez hlačk, primem te ne vem sploh kam, za nogo menda, želim se te dotikat dotikat dotikat!
Daj mala, obrni se. Ne mali, ne. O ja daj da bradavičkam rečem dober večer, vem da si želiš, zelo želiš. 
Prekleto si želim! O ja, želim!

Saj veš da se obrnem. In zleti mi iz ust, jaz gola ti pa oblečen, ne gre to tako. Daj prosim, naj že končno vidim česa si tako želim! Počasi mala, počasi. 
Poljub, dva, pet, sto, nežni so. S prsti mi greš preko ustnic, obliznem jih. Saj veš, česa si zaželim takrat? Ne? O ja, veš da mi šine po glavi, kako rada bi z jezikom obliznila tvojega kurca. BI!
S prsti greš na bradavičke. O bog kako me speče ko se prstom še tvoj jezik pridruži! Usločim hrbet, zastokam, želim si da nikdar ne nehaš.
O ja, znaš ti z jezikom. Oprimem se te z obema rokama, vsak tvoj obliz bradavičk čutiš, kako te moje roke bolj stiskajo.

Dovolj te imam, hočem da se znebiš teh prekletih bokserc, hočem te brez njih, mi pomagaš? 
Uh ko si končno brez in se me tvoj tič dotika, ne znam ti razložit zakaj me to tako vzburja, ne vem res ne vem. Ampak me, blazno!
Tvoja roka gre svojo znano pot, po trebuhu, čutiš kako se napnem, roka pa obmiruje na moji pički.Takrat ga ni, da bi mi preprečil da ti primem kurca. Fak kako je trd! 

Mirujeva oba, se gledava, moraš videti, čutiti to lakoto po tebi! Moraš! 
Ne vem kako dolgo traja, zavem se prstov ki drkajo mojo mokro pičko. In ti, čutiš kako stiskam tvojega tiča, pa s palcem tam po glavici božam? A ti paše? Seveda ti, ker slišim kako dihaš. 
Želim si te! Hočem, da me fukaš! Hočem da moja nora pičkica vzame in stisne tvojega kurca, želim si te čutit v sebi, globoko!

Vse kar boš takrat naredil bo prav, vsega si želim,izlij se po meni po trebuhu po joškicah po obrazu, hočem uživat v tem tvojem...
O fak kako si te želim..........

ja ja saj vem da sem rekla, da bi rada z jezikom po tvojem tiču. uhh, bom zjutraj ko boš še spal, zagotovo bom pred tabo pokonci. in bom nežno po njem ki je - kot rečeš - ne še zame. je je zame, in prebudil se bo, s poljubi, z mojim jezikom, v mojih ustih. si predstavljaš? si želiš tega?
Rada te delam lačnega. Saj si postal lačen?

Ni komentarjev:

Objavite komentar